Diskuze

Vláďa (Fosse Humide) – 17. dubna, 23:44
Celkové počty klíčů

Tomáši, už jsme se dopočítali, ke stejnému výsledku jako ty. Jen nám chvíli nebylo jasné, co ve výsledcích znamená u nás 7+2. Ono to bude skore finále - 7 vyluštěno, 2 obdrženo.

Tomáš – 17. dubna, 23:12

Protože nám testeři rozstříhali některé šifry a letos jsme dávali jen jedno zadání. :-) Před hrou jsme s údivem zjistili, že se žádná z těch asi 50 šifer nemusí stříhat, tak jsme nedoporučili nůžky. Uznávám, že od skutečného klíčku se to liší především tím, že jsme o tom nevěděli.

Měli byste mít 5 klíčů komora (start), kříž (nesnesitelná), kobra (technická), křižák (nápovědní), kotník (centrální a periferní) a 5 klíčků podplacení orga, proti trudomyslnosti, wi-fi, terénní průzkum a písmenka po škole. Takže celkem 6 klíčů a 2 zbývající klíčky.

Majda (Fosse Humide) – 17. dubna, 22:52

Jojo. Proč byste explicitně upozorňovali v posledním infu na to, že nůžky potřeba nebudou? Vysvětlení je prosté: nůžky jsou v pravidlech zmíněny z jiného důvodu...(uznejte, že to není o nic horší než kozačka nebo úplatek).

Ad. počty klíčů - komoru snad počtám, ale stejně se nemůžu dopočítat. Ani klíčů, ani klíčků...Ale to je asi jedno.

Tomáš – 17. dubna, 22:24
Celkové počty klíčů

Počítáš i startovní klíč KOMORA? Kľíček v pravidlech je za větu "Psací potřeby, čtverečkovaný papír, nůžky"? Že bychom ho nenápadně přidali a tvářili se, že se nic nestalo :-)

Majda (Fosse Humide) – 17. dubna, 22:20
Celkové počty klíčů

A za finále jste nám všem přidali ještě jeden klíč? Nějak mi to jinak nevychází... (i když ten "kámen", co jsme vyluštili z pravidel a vy jste nám ho neuznali jako klíček, bezpochyby klíčkem je, a pokud jste ho tam nedali vy, tak asi nějaký metaorg:-)).

Équipe frappe alias Uhozenci (Équipe frappe alias Uhozenci) – 17. dubna, 21:38

Aha :-). Díky, to bylo hned po startu a to nám šla hlava kolem, že jsme tohle fakt nestudovali :D.

Tomáš – 17. dubna, 21:23

Dle systému vám ve 14:03:11 byla odeslána SMS na číslo 721707***:

Ziskali jste klic! Jste 16., mate 1 klic a 0 klicku. Vede druzstvo Dokonalost v uvozovkach s 1 klicem (13:46). 1: 16

Équipe frappe alias Uhozenci (Équipe frappe alias Uhozenci) – 17. dubna, 21:15
klíčky

Nám v žádné sms "máte 0 klíčků" nepřišlo.

Tomáš – 17. dubna, 16:46
klice finalistu

Fosse Humide měla 2 (+1 špatný), École des Mentaux a poTrati též 2, Chlýfťým 1 a Pralinky zvlášť též 1 (a 2 špatné).

Zdenek (00sedum) – 17. dubna, 16:03
klice finalistu

Diky za vysledky. Zajimalo by me jeste, kolik meli klicu a zbyvajicich klicku finaliste pred zacatkem finale. Slo by to tam nekam doplnit? Jo a taky kolik klicu kdo mel z klicku a spousta dalsich informaci.... ale to uz asi bude v troskach serveru tezsi najit.

Kodyn (Tykadla) – 17. dubna, 09:50
re:nejhorší obchodníci

INDÖX: jestli dobře počítám, tak my máme 24 vyluštěných šifer (resp. + 2 za Nesnesitelnou a její další části = 26). Patrně nejdelší neúspěšný čas strávený v cele a suma sumárum 1 klíč (komora) a 2 klíčky :) No zaluštili jsme si dost, ale ta efektivita našeho konání...

Za sebe bych poděkoval organizátorům za spoustu práce, kterou pro nás připravili. Trochu mě mrzí, že mnoho "vychytávek" učinilo hru, od které jsem neočekával žádnou nutnou míru paranoie jinou hrou, ale to už se tak stává. Kdybych od začátku věděl, že mám být paranoidní jako v minulosti u The Game, nebo měl kompletní rámec pravidly ohraničený, byl bych velmi nadšený. Rozhodně jsme si zaluštili mnohem víc, než je obvyklé na šifrovačkách. Akorát ten tah na branku nám nějak chyběl :( Díky!

INDÖX (ÚT) – 17. dubna, 06:08
nejhorší obchodníci

Tak jestli dobře počítám, tak jsme vyluštili 21 šifer (z každé větve jsme vyzvedli minimálně zadání s číslem 2) a měli dva klíčky. Tak doufám, že to aspoň vyšlo na nejméně efektivní tým, když jsme druhý (po startovní komoře) klíč získali až v 8:02. Ale celou noc jsme si krásně zaluštili a to je hlavní :)