Diskuze

Des (Corn Flakes) – 14. dubna, 20:19
Dojmy po hře a pár pivech

Himbajs šůviks, tohle byla snad nejvymazlenější šifrovačka, na které jsem za dvanáct let byl! Škoda organizačních lapsů, ale jinak jsem nadšený, jsem nadšený, jsem nadšený. I s týmem prakticky samých začátečníků jsme se dokázali slušně umístit tím, že jsme některé větve ignorovali a soustředili se na jiné. Před orgy smekám svůj chapeau a nechápu, to obrovské množství šifer (přes 70) nápadů a vychytávek, které vrhli do jediné (relativně) krátké hry. Možná by se mnohé z těch vychytávek lépe vyjímaly na The Game, ale i tak veliké uznání a veliký dík za jeden z herních vrcholů roku.

Ondra+Gabča (ROFLCOPTER!) – 14. dubna, 18:36
Poděkování

Tisíceré díky orgům za uspořádání letošního Matrixu. Přiznám se, pár že věcí mi sice přišlo víc frustrujících než by nutně muselo a pro příště bych se přimlouval za jejich eliminaci (mj. možnost získat body na základě textů v kurzívě, chybějící nálepky, čili i problematické dohledávky a především absence naprosto nezbytného chytrého telefonu v povinné výbavě). Ale co se týče celkového dojmu, jaký na mě hra udělala, nedokážu najít dostatečně výstižná superlativa. Krásné šifry, akční koncepce, skvěle vytěžený námět. Prakticky pořád se dělo něco nového, hra snad neměla hluché místo a i když bychom ji snesli klidně o nějakou tu hodinku delší, aby se z ní dalo vidět víc, tak si díky šibeničnímu termínu udržela hektické tempo a do útlumu jsme upadli vlastně až ve vlaku. Takovouhle šifrovačku si člověk snad ani nemohl neužít. Posíláme obrovskou gratulaci orgům k uspořádání další nezapomenutelné, tak trochu jiné šifrovačky, a pochopitelně taky Vlhké jámě k obdivuhodnému výkonu a zaslouženému vítězství.

Tomáš (OT) – 14. dubna, 18:18
Šifrovací ráj

Ahoj! Letošní ročník Matrixu je úspěšně za námi a server již běží:-). Dovoluji si napsat prvních pár postřeh po hře. Předně musím ocenit organizátory za obrovskou odvahu a obětavost. Neskutečná komplexnost a možnosti výběru pro hráče učinila ze hry skutečný šifrovací eden. Ještě dlouho se budeme kochat tím, jak byly vedeny jednotlivé větve a jak si hru mohly velmi dobře užít zkušené týmy i začátečníci. A tím velkým přesahem lze bez diskusí omluvit i věci, které by jinde zcela zásadně ovlivnily celkový dojem, průběh a hodnocení hry. Že je například šifra uložena na místě, které neodpovídá lokalizaci? Nebo že zadání desitky minut chybí úplně? Nebo že dojde k výpadku serveru? Nebo je řešení hodně nejasné ci nejednoznačné? Inu - občas k něčemu takovému došlo. Ale! Neočekávám, že by kohokoli napadlo to nějak řešit. Kromě toho, že pro všechny jsou podmínky stejné, nebyl čas cokoli zkoumat. Stále bylo co luštit a snad jediná věc, která nakonec může být polemická, je ukončení hry již o osmé ranní, kdy mnozí nabírají druhý dech, rozjede se plně MHD a roste herní napjetí. Za sebe se před orgy hluboce skláním. V každém okamžiku bylo co dělat a i v tom množství aktivit a šifer si každý najde své favority. Za nás je to například negativní křížovka a cílové show. Děkuji za tým Opravte to (s celkově čtyřmi získanými klíči - doufám, že jsme počítali dobře:-)). Tomáš

Hrabosh (b tým) – 13. dubna, 23:19
pomočené stanoviště

No nevím jestli to někoho zajímá, ale místo kam zhruba za hodinu, až to tu přestanu hlídat, dám šifry právě pomočil nějaký opilec.

Truhlice v záloze... (Truhlici) – 13. dubna, 23:12
přehled pořadí týmů

Je možné sledovat na webu přehled pořadí týmů?

anonym – 13. dubna, 19:25
mohlo by to byt lepsi

no to dame, ale taky by to mohlo bejt o pulnoci

boyardak – 13. dubna, 19:21
mohlo by to byt lepsi

to date to date

anonym – 13. dubna, 19:21
mohlo by to byt lepsi

to sice makame ale konec v nedohlednu

boyardak – 13. dubna, 19:20
mohlo by to byt lepsi

to je dobre makejte makejte

anonym – 13. dubna, 19:19
mohlo by to byt lepsi

makame makame

boyardak – 13. dubna, 19:17
tak jak to jde?

Zdares tak jak to vsem jde?

anonym – 13. dubna, 19:17
Re: Jak si vedete?

Je to letos docela hustý.

anonym – 13. dubna, 19:16
Re: Jak si vedete?

U nás to není zas tak špatný.

anonym – 13. dubna, 19:15
Re: Jak si vedete?

Mohlo by to být lepší.

anonym – 13. dubna, 19:13
Re: Jak si vedete?

Ani nám to moc nejde.

anonym – 13. dubna, 19:12
Re: Jak si vedete?

Zatím nic moc.

anonym – 13. dubna, 19:10
Jak si vedete?

Tak co, jak se vám daří?

Legre – 13. dubna, 11:33
náhradník

Kotě už se našlo :-)