Diskuze

Majk – 15. dubna, 17:39
Re: Klíčky

Za každé tři klíčky jste dostali jeden klíč navíc.

Vojta – 15. dubna, 17:36
Klíčky

Připojuju se k poděkování za navýsost vydařenou hru, letos po pár letech opět natolik nelineárně hutnou, až nám z toho šla hlava kolem8-). Chtěl jsem se zeptat, k čemu byly klíčky. Drtivé většiny indicií jsme si k naší hanbě ani nevšimli, jen na startu jsme si říkali o "fotce z vysílání" na Jetelce jako možném dalším směru hry a nákupu úplatků pro orgy. Vzápětí však vypukl na mnoho hodin jeden nekončící logisticko-paralelně-luštící uragán a měli jsme co dělat, abychom se stačili soustředit jen na těch 6-9 rozdělaných šifer v ruce...

Síba (Pralinky zvlášť) – 15. dubna, 14:43
Finále

Tímto se omlouváme všem, již si při sledování finálového klání, kde se patrně měla odehrát exhibice toho nejlepšího, nutně museli klást otázku, jakým dějinným nedopatřením sedí v hloučku vyvolených taková neschopná paka jako PZ, když je tu k dispozici řada dalších soutěžních družstev, která by to zajisté zvládla lépe. Doufáme, že všem, kteří si připadali jako jedni z potenciálních přemožitelů Fosse humide, pocit frustrace nad promarněnou příležitostí bohatě vynahradila radost z cizího neštěstí a utrpení.

Miro (FEL ACE) – 14. dubna, 22:12
Pochvala

Zucastnil som sa vsetkych Matrixov okrem uplne prveho a musim povedat, ze toto bol asi najlepsi Matrix. Aby sme si rozumeli, tak aj najlepsia sifrovacka za 7 rokov co chodievam na sifrovacky ;) Davno som si tak dobre nezalustil, beriem spat aj to, co som pisal pred hrou, ze je kratky, myslim, ze som si ho uzil dosytosti a ked v inych hrach (aj minulych Matrixoch) nadranom zaspavam, tento ma drzal v napati az do konca, kedze cely cas bolo k dispozicii viac sifier. Atmosfera minimalne na urovni Matrixu 2, ktory som doteraz povazoval za najlepsi! Dakujem :)

JiriK a Barča (RuKa) – 14. dubna, 21:58
Poděkování

Za torzo týmu (většina bohužel odpadla těsně před začátkem) musíme poděkovat organizátorům za vynikající princip hry. Pořád bylo co dělat, i když jsme zrovna nemohli příliš hnout s žádnou z mnoha šifer. Nenarazili jsme na žádný organizační zádrhel - no, vlastně... hledejte tyč v lese ;-) Některým členům týmu se dokonce tentokrát dařilo luštit i během přesunů a jiné členky dokonce vyluštily svou první šifru úplně samy! Každopádně to byl super zážitek a těšíme se, že příště budeme (snad) v plném počtu a plné síle.

Dero (Culs près du mur) – 14. dubna, 21:43
Díky!

Orgové, tohle byla paráda! Jenom už dlouho neviděná vlastní zabedněnost nám zabránila, abychom dotáhli jednu či dvě další větve a možná nakoukli do finále. Letošní Matrix měl v každém případě ten element, který jsem miloval na starších hrách z vaší dílny: masivní paralelizaci, pokrytí větší oblasti Prahy, překvapivé nápady, paranoia. Mělo to TU unikátní atmosféru!

U nás to tedy letos bys senzorický overkill - až 6 rozluštěných úloh, sledovat myšlenky otce Fourase, krotit paranoiu, koordinovat pohyb jednotlivých sběračů... víc času by určitě pomohlo. Taky nám chybí ono lineární vyústění, které bylo vždycky v minulosti odměnou za všechno to běhání a plahočení. Ale uznávám, že do konceptu Pevnosti se něco takového nehodí.

Bylo to perfektní, díky!

Majda (Fosse Humide) (Fosse Humide) – 14. dubna, 21:13
Poděkování

I já opravdu moc děkuji za super hru se spoustou nápadů, jejichž dobrou půlku jsem pravděpodobně ani nezahlídla. Obdivuju vaši ochotu jít do takto megalomanského pojetí, i když osobně bych preferovala hru klidně trochu menší - ušetřili byste si hromadu práce a starostí, aniž by se efekt pro hráče výrazně zmenšil, a možná by odpadlo pár (nevýznamných) kiksíků. Ale opravdu smekám před dramaturgií i realizací závěrečného finále - to byl velký krok do neznáma a podařil se vám myslím náramně.

Marwin – 14. dubna, 21:04
Díky! Díky! Díky!

Připojuji se k poděkováním. Přestože se radši soustředím na jednu šifru (případně několik málo) a mít jich 8-10 najednou mi silně nevyhovuje, je to samozřejmě jen otázka preferencí a orgové mají plné právo udělat hru podle svých představ. A já jsem opravdu upřímně rád, že se na "české šifrovací scéně" najde pořád někdo s odvahou vymýšlet nové a experimentovat - i když nám tedy ten letošní styl nesedí a osobně bych radši tak krásné šifry viděl v úplně jiném aranžmá, chci jasně říct, že to nepovažuju ani v nejmenším za chybu. :) Matrix jsme si letos i takhle užili a MOC DĚKUJEM!! Marwin & 00sedum (letos jako agentská služba Freezy Bee)

vc. (Dostál) – 14. dubna, 21:01
Díky

Moc děkuji za hru, přestože jsme vlastně nikam nedošli, celou noc jsme se dobře bavili a když tu teď čtu to množství originálních šifer, popravdě nechápu, kde na to berete kapacitu? :) Připravili jste nám pěknou hru, díky!

Radim (VZJ) – 14. dubna, 20:51
Poděkování a obdiv

Děkuji, hra byla úžasně originální a smekám před organizátory, jak to všechno skvěle připravili a zvládli.

Tomáš (OT) – 14. dubna, 20:20
Doplnění

Také doplňuji tisíceré díky organizátorům. A omlouvám se za překlepy ve svém předchozím příspěvku - inu - to je hlavně těmi chytrými telefony :-). Jinak se ztotožňuji s pochvalou a hodnocením Gabči a Ondry. Tomáš