Diskuze

Pája (NOYAU) – 16. dubna, 15:20

Ráda bych orgům také poděkovala za hru. Bylo vidět, že je za tím ohromná spousta práce a dobrých nápadů.

Za sebe bych ale ocenila, kdyby místo (zbytečně velkého?) množství šifer bylo více energie spotřebováno na umístění stanovišť (např. podle upřesnítek, ne jen tak od oka plus mínus autobus, nebo tajenka "hriste", kterým se myslí dětské hřiště v sousedství několika obrovských sportovních hřišť) nebo rychlejší doplnění ukradených šifer. Zbytečné časové ztráty v řádu hodin nám poměrně výrazně kazily dojem ze hry, kde je tak důležité si rozvrhnout čas. Doufám, že mě teď všechny ty týmy, které jsou tak nadšené, neukamenují.

Můj dík orgům je ale upřímný, hru jsme si užili i přes zmíněné výhrady a příští rok pochopitelně zas přijedem. :)

Dana – 16. dubna, 15:00

Po ročníku Matrix: The Game, kde jsme byli na potřebnou dávku paranoie upozorňováni měsíce předem (a vyplývalo to i z motivačního filmu) jsme letos paranoidní nebyli vůbec, čemuž odpovídá jeden bezcenný klíček za Trudomyslnou ;-). Osobně preferuju jednoznačné zadání, kdy vím, co mám luštit. Taky úplně neocením 60 šifer, z nichž se dostanu k malému zlomku, za mě paralelismus ano, ale s mírou (jako alternativa úvodního kolečka na jiných hrách). Jako nejhezčí momenty tohoto ročníku si budu pamatovat úvodní indície otce Fura, pěkný aha-efekt na trudomyslné, zvonící mobily v lese, a úplně nejskvělejší šifra byl pro mě modrý zub (24 obrázků), škoda, že si to neužil celý tým! Super bylo i finále, vychytávka s tím, že indície nejsou asociace na heslo mě nejdřív zklamala, ale dodatečně čím dál víc oceňuju, a taky závěrečný fórek s rohy.takže díky za prima hru a těším se, co si na nás vymyslíte příště!

Katka (JTHTN) – 16. dubna, 10:01
Další díky

Já také chci pořadatelům poslat velký dík za jednu z nejhezčích šifrovaček, co jsem šla. Město, nelineárnost, víc šifer (moc hezkých!) naráz... Doufám, že příští bude taky taková! Tedy bez toho sabotéra, co kradl šifry :) Díky, díky, díky!!!!!