Diskuze

Tomáš (OT) – 15. dubna, 23:49
Klíčky a klíče

Inu - trošku té paranoie nezaškodí. Ale v tom shonu nebylo moc času na vyhodnocování. A tak jsme třeba tak jasný návod s poskytnutím laskominy vybranému orgovi nezkusili. ALE. Nezkusili jsme to tak trochu i proto, že podobné kousky vedly loni na Po Škole do PEKLA. Takže babo raď. Podobně jsme nezkusili zadat KŘÍŽ na NESNESITELNÉ, přestože ta asociace několikrát zazněla (i když jsme to spíš viděli jako nápovědu pro další řešení). A po vyhodnocení, že všechny klíčky a klíče začínají na K by nebylo co řešit a byli bychom s pěti klíči (možná) ve finále. Ale stejně tak jsme mohli být po nesprávném zadání penalizováni nebo diskvalifikováni, takže celkově hodnotíme systém za vysoce propracovaný a spravedlivý.

Tomáš – 15. dubna, 22:13
Klíče

Přizdisráči získali jeden klíč za klíčky - za tři klíčky bylo možné získat klíč. Popis hry připravujeme, snad se tu objeví už brzo.

Dero (Culs près du mur) – 15. dubna, 22:12
petrželi

Michale, to je snadné, měli jsme klíčky kadibudka, kapybara, kalkulator, kraken a koza. Tři klíčky dávaly jeden klíč. Samozřejmě jsme k tomu jako všichni měli i klíč komora. Takže chybělo málo, a měli bychom dokonce klíče tři. ;)

petržel – 15. dubna, 21:39
Ti, co serou při zdi

Hra to byla parádní, o tom není pochyb... bavil jsme se od začátku do konce a jsem rád, že jsem nezažil ten "nudný" pocit, že nad ránem už tři hodiny sedím nad šifrou a nevím.. teď jsem seděl nad osmi... Jen jedna věc je mi záhadou a chci vysvětlení.. Jak získali přizdisráči dva klíče do hodiny od začátku hry?? Dero,odpověz.. :-)

JiříK (Corn Flakes) – 15. dubna, 21:26

Orgové, díky za šifrovací zážitek, na který se nezapomíná. Nechápu, kde berete čas, energii a nápady, ale výsledek předčil veškerá očekávání (a že jsem se letos těšil). Smekám! Že se do finále dostalo 6 nejlepších týmů, o tom snad nikdo nepochybuje. A byla to pěkně divoká jízda :)